Welkom op de weblog van Konijnenopvang Lapina


Welkom op de weblog van Stichting Konijnenopvang Lapina!

Stichting Konijnenopvang Lapina heeft als doel een zo groot mogelijke bijdrage te leveren aan het welzijn van konijnen. Wij vangen gedumpte konijnen op en geven hen de nodige zorg. Zodra de konijnen zijn bijgekomen van hun vervelend avontuur, kunnen zij worden geadopteerd. Middels de website www.lapina.nl en deze weblog, zullen we proberen zoveel mogelijk over onze opvang en het werk dat erbij komt kijken, te laten zien. Wil je op de blogs reageren, dan kan dat door onderaan het bericht op "reacties" te klikken. We vinden het hartstikke leuk als je een berichtje achter laat. Uiteraard is het ook mogelijk om een e-mail te sturen. Dit kan naar info@lapina.nl of konijnenopvanglapina@gmail.com

Stichting Konijnenopvang Lapina is een volledig vrijwillig particulier initiatief en ontvangt géén subsidie voor het werk dat zij doet. Donaties zijn dan ook zeer welkom. Rabobank NL58RABO0133884910 t.n.v. Stg. Konijnenopvang Lapina te Andel

Alvast heel erg bedankt!




woensdag 20 februari 2008

Oproep van Stichting Opvang Konijnenberg te Sprang-Capelle

Hulp gevraagd voor de ziekenboeg

klik hier voor de link naar Stg. Opvang Konijnenberg

Na lang passen en meten en wikken en wegen hebben we eindelijk besloten dat er een heuse verwarmde ziekenboeg moet en gaat komen. Op het moment worden alle zieke en hulp behoevende dieren bij ons binnen opgenomen maar mede door onze gezinsuitbreiding (de extra slaapkamer is nu voortaan voor Jurre) en doordat we nu eenmaal een heel klein huis hebben is dit bijna niet meer mogelijk. Dit betekende dat we op zoek moesten naar een andere oplossing. De oplossing hebben we bedacht, nu nog de financiële middelen om het te verwezenlijken. We vragen niet snel of vaak om gerichte sponsoring maar nu vragen we echt de hulp van iedereen die ook maar een euro kan en wil missen.
De oplossing die we hebben bedacht is om er een blokhut bij te gaan zetten van 3 x 4 meter (om en nabij),. Om deze nieuw te kopen heb je een klein fortuin nodig en bedrijven die ze maken / verkopen blijken helaas niet zo gul. Dus zijn we gaan zoeken op marktplaats en speurders en daar kun je een blokhut in goede staat kopen tussen de 750 en 900 euro. Hierna moeten we ook nog denken aan de inrichting van de blokhut / tuinhuis. (Denk hierbij aan warmtelampen, grote traliekooien, vloer, verlichting, etc, etc. Ook een couveuse staat op ons verlanglijstje) Dit is helaas geld wat de stichting op het moment nog niet heeft. Graag doen we dan ook een beroep op jullie. Iedere euro die u kunt missen is er een en draagt bij aan de ziekenboeg.
We hopen jullie binnen afzienbare tijd een compleet ingerichte ziekenboeg te kunnen presenteren maar hebben echt jullie hulp (en wellicht van vrienden, collega's en familie?) nodigx85.alle kleine beetjes helpen.
Donaties zien we graag tegemoet op rekening nummer 103640266 o.v.v. Ziekenboeg!

3 opmerkingen: