Welkom op de weblog van Konijnenopvang Lapina


Welkom op de weblog van Stichting Konijnenopvang Lapina!

Stichting Konijnenopvang Lapina heeft als doel een zo groot mogelijke bijdrage te leveren aan het welzijn van konijnen. Wij vangen gedumpte konijnen op en geven hen de nodige zorg. Zodra de konijnen zijn bijgekomen van hun vervelend avontuur, kunnen zij worden geadopteerd. Middels de website www.lapina.nl en deze weblog, zullen we proberen zoveel mogelijk over onze opvang en het werk dat erbij komt kijken, te laten zien. Wil je op de blogs reageren, dan kan dat door onderaan het bericht op "reacties" te klikken. We vinden het hartstikke leuk als je een berichtje achter laat. Uiteraard is het ook mogelijk om een e-mail te sturen. Dit kan naar info@lapina.nl of konijnenopvanglapina@gmail.com

Stichting Konijnenopvang Lapina is een volledig vrijwillig particulier initiatief en ontvangt géén subsidie voor het werk dat zij doet. Donaties zijn dan ook zeer welkom. Rabobank NL58RABO0133884910 t.n.v. Stg. Konijnenopvang Lapina te Andel

Alvast heel erg bedankt!




donderdag 26 februari 2009

Evy en Peer

Vandaag was het dan zover. De toekomstige vriend van Evy zou komen. Wat een knappe vent is dat toch zeg. Dit is Peer:

Dscf1338

Hier wat foto's van de koppeling. Omdat Evy nog niet zo stevig in haar spieren zit, was ze telkens vrij snel vermoeid. Aan de andere kant wel een goede oefening voor haar om zo achter elkaar aan te rennen. In het begin was Evy wat onderdanig, maar al gauw kwam ze er achter dat ze toch de baas kon spelen over Peer en dat liet ze dan ook merken door zo af en toe haar tanden in zijn vacht te zetten. Het volgende moment gingen ze weer hun eigen gang en later zochten ze elkaar weer even op, waarbij Evy dan weer even een "kat" uitdeelde.

Dscf1337 Dscf1335 Dscf1336 Dscf1340

Ik verwacht niet dat het direct een klef stel zal zijn, maar we hebben er toch wel een positief gevoel over dat het goed komt tussen die twee. Evy is dan ook met Peer meegegaan. Haar poot is ook dusdanig genezen dat ik daaraan geen problemen meer verwacht.

Evy en Peer, heel veel geluk en klefheid toegewenst!

Zojuist kreeg ik nog een foto doorgestuurd. Annelieke, het nieuwe bazinnetje van Evy, heeft de foto (met haar nieuwe camera) gemaakt.

Sdc10084

3 opmerkingen: