Welkom op de weblog van Konijnenopvang Lapina


Welkom op de weblog van Stichting Konijnenopvang Lapina!

Stichting Konijnenopvang Lapina heeft als doel een zo groot mogelijke bijdrage te leveren aan het welzijn van konijnen. Wij vangen gedumpte konijnen op en geven hen de nodige zorg. Zodra de konijnen zijn bijgekomen van hun vervelend avontuur, kunnen zij worden geadopteerd. Middels de website www.lapina.nl en deze weblog, zullen we proberen zoveel mogelijk over onze opvang en het werk dat erbij komt kijken, te laten zien. Wil je op de blogs reageren, dan kan dat door onderaan het bericht op "reacties" te klikken. We vinden het hartstikke leuk als je een berichtje achter laat. Uiteraard is het ook mogelijk om een e-mail te sturen. Dit kan naar info@lapina.nl of konijnenopvanglapina@gmail.com

Stichting Konijnenopvang Lapina is een volledig vrijwillig particulier initiatief en ontvangt géén subsidie voor het werk dat zij doet. Donaties zijn dan ook zeer welkom. Rabobank NL58RABO0133884910 t.n.v. Stg. Konijnenopvang Lapina te Andel

Alvast heel erg bedankt!
woensdag 4 januari 2017

De beste wensen voor het nieuwe jaar!De feestdagen zijn voor bij, de jaarwisseling ook. Een nieuw jaar is aangebroken, wat zal het ons gaan brengen? Voor een ieder de beste wensen voor het nieuwe jaar!

Het afgelopen jaar hebben we 62 konijnen op mogen vangen, waarvan 30 rammen en 32 voedsters. 30 konijntjes hebben een nieuw thuis en een vriendje. Helaas zijn er 4 konijntjes overleden.

Vandaag hebben we onze eerste koppeling mogen hebben. Minda mocht een nieuw thuis krijgen. Een heerlijke ren, waarin ze echt konijn kan en mag zijn, samen met haar nieuwe vriendje. Spelen, rennen, graven, wat een heerlijkheid en kroelen natuurlijk, samen slapen, samen eten, alles samen.Ook voor dit jaar geldt weer: 
Een konijn hoort niet alleen te zijn. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten