Welkom op de weblog van Konijnenopvang Lapina


Welkom op de weblog van Stichting Konijnenopvang Lapina!

Stichting Konijnenopvang Lapina heeft als doel een zo groot mogelijke bijdrage te leveren aan het welzijn van konijnen. Wij vangen gedumpte konijnen op en geven hen de nodige zorg. Zodra de konijnen zijn bijgekomen van hun vervelend avontuur, kunnen zij worden geadopteerd. Middels de website www.lapina.nl en deze weblog, zullen we proberen zoveel mogelijk over onze opvang en het werk dat erbij komt kijken, te laten zien. Wil je op de blogs reageren, dan kan dat door onderaan het bericht op "reacties" te klikken. We vinden het hartstikke leuk als je een berichtje achter laat. Uiteraard is het ook mogelijk om een e-mail te sturen. Dit kan naar info@lapina.nl of konijnenopvanglapina@gmail.com

Stichting Konijnenopvang Lapina is een volledig vrijwillig particulier initiatief en ontvangt géén subsidie voor het werk dat zij doet. Donaties zijn dan ook zeer welkom. Rabobank NL58RABO0133884910 t.n.v. Stg. Konijnenopvang Lapina te Andel

Alvast heel erg bedankt!




zondag 28 januari 2018

Thijs heeft een meisje >3


Onze grote kerel Thijs had maandagavond een date met Lola. Het ging al vrij snel goed tussen die twee. Hij ging bij haar zitten en zij kroop lekker tegen hem aan. Nee... helaas daarvan geen foto. Inmiddels hebben we berichten van het thuisfront ontvangen dat het heel goed gaat tussen die 2.
Heerlijk toch?

Thijs, net in de opvang.





















Thijs met zijn nieuwe meisje.





















Thijs heeft zijn meisje en thuis gevonden.

Helaas zitten er nog altijd konijntjes te lang in de opvang. Het zijn weliswaar geen knuffelkonijnen, maar ze zijn wel gewoon echt leuk! En zeg nou zelf: Hoe zou jij het vinden als je telkens opgepakt wordt om geknuffeld te worden. Dat zou je zelf ook niet leuk vinden, dus waarom wordt dat wel van konijnen verwacht? We gunnen onze half wildjes zo een fantastisch nieuw thuis! We brengen ze nog eens onder de aandacht:

Minta en Willem

























Nils en Milou





















En nog twee filmpje van Nils en Milou


Ollie
























En Belle

Ergens moeten er baasjes zijn die nog niet weten dat zij de mogelijke baasjes zijn van voornoemde konijntjes. Ik hoop van harte dat er door jullie mee gezocht wordt naar dat fijne thuis.

Bij interesse: mail dan naar info@lapina.nl of konijnenopvanglapina@gmail.com

Verder was ook deze week een rustige week. Gelukkig maar, want ook wij waren niet ontkomen aan de storm en hadden stormschade, waardoor er genoeg te doen was. We hebben geen foto's van de schade kunnen maken. Dat is soms het nadeel van overdag werken. Dan vertrek je met donker en kom je thuis met donker. Onze vrijwilligster en haar man hebben overdag het grootste puin opgeruimd. De rest van de week hebben we zelf weer orde op zaken gesteld. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten