Welkom op de weblog van Konijnenopvang Lapina


Welkom op de weblog van Stichting Konijnenopvang Lapina!

Stichting Konijnenopvang Lapina heeft als doel een zo groot mogelijke bijdrage te leveren aan het welzijn van konijnen. Wij vangen gedumpte konijnen op en geven hen de nodige zorg. Zodra de konijnen zijn bijgekomen van hun vervelend avontuur, kunnen zij worden geadopteerd. Middels de website www.lapina.nl en deze weblog, zullen we proberen zoveel mogelijk over onze opvang en het werk dat erbij komt kijken, te laten zien. Wil je op de blogs reageren, dan kan dat door onderaan het bericht op "reacties" te klikken. We vinden het hartstikke leuk als je een berichtje achter laat. Uiteraard is het ook mogelijk om een e-mail te sturen. Dit kan naar info@lapina.nl of konijnenopvanglapina@gmail.com

Stichting Konijnenopvang Lapina is een volledig vrijwillig particulier initiatief en ontvangt géén subsidie voor het werk dat zij doet. Donaties zijn dan ook zeer welkom. Rabobank NL58RABO0133884910 t.n.v. Stg. Konijnenopvang Lapina te Andel

Alvast heel erg bedankt!




zaterdag 24 november 2007

Rustig

Vorige week dinsdag is Noortje terug gegaan naar Opvang Konijnenberg. Noortje is gelukkig niet bevallen en heeft inmiddels een nieuw thuis gevonden. Als het goed is, wordt ze vandaag opgehaald. Noortje is een echte lieverd en haar nieuwe baasjes en vriendje zullen zeker heel veel plezier met haar hebben.

Tessa is afgelopen dinsdag terug naar de opvang gegaan. Ze at en keutelde nog altijd niet, maar ze was wel lekker aktief. Ik kon geen verstopping ontdekken, geen gas en zag ook geen haken op haar kiezen zitten. Het enige wat ze wilde eten was witlof en andijvie. In de opvang heeft ze een ander soort medicijn gekregen en gisteren gaf Joanne door dat Tessa eindelijk wat gegeten had! Gelukkig maar.

Verder is het vrij rustig hier. Momenteel geen logeerkonijn(en). Vince wordt een gezellig konijntje. Ze komt tegenwoordig bij ons op de bank zitten. Zo schattig! En met de ander mormeltjes gaat het ook goed. Thijs is en blijft een echte ondeugd en dat weet hij ook. Nog altijd springt hij op de biertafel. Zodra ik er dan aan kom, weet hij niet hoe snel hij moet maken dat hij van de biertafel afkomt. Maarja... dan kijkt hij je aan met zijn hele mooie ogen.... zucht...;-). Stamper wordt ook steeds aanhankelijker, net zoals Lotte. Ze laten zich zelfs aaien en helemaal als er eten aankomt.... Wel heel fijn en vooral gezellig dat ze niet meer zo schuchter zijn. Misschien komt het ook wel omdat ze nu overdag ook meer ruimte hebben. Jessie wordt nog altijd goed opgenomen door Stamper en Lotte. Vaak ligt ze tussen hen in. Jessie gaat dus ook niet meer terug naar de opvang om geplaatst te worden...;-)

9 opmerkingen: