Welkom op de weblog van Konijnenopvang Lapina


Welkom op de weblog van Stichting Konijnenopvang Lapina!

Stichting Konijnenopvang Lapina heeft als doel een zo groot mogelijke bijdrage te leveren aan het welzijn van konijnen. Wij vangen gedumpte konijnen op en geven hen de nodige zorg. Zodra de konijnen zijn bijgekomen van hun vervelend avontuur, kunnen zij worden geadopteerd. Middels de website www.lapina.nl en deze weblog, zullen we proberen zoveel mogelijk over onze opvang en het werk dat erbij komt kijken, te laten zien. Wil je op de blogs reageren, dan kan dat door onderaan het bericht op "reacties" te klikken. We vinden het hartstikke leuk als je een berichtje achter laat. Uiteraard is het ook mogelijk om een e-mail te sturen. Dit kan naar info@lapina.nl of konijnenopvanglapina@gmail.com

Stichting Konijnenopvang Lapina is een volledig vrijwillig particulier initiatief en ontvangt géén subsidie voor het werk dat zij doet. Donaties zijn dan ook zeer welkom. Rabobank NL58RABO0133884910 t.n.v. Stg. Konijnenopvang Lapina te Andel

Alvast heel erg bedankt!




zondag 21 februari 2010

Snelle update

Even een snelle update.

Donderdag was ik weer wezen voeren. Verder heb ik niet veel gedaan. Frank en z'n vader kwamen ook nog even een bakske koffie drinken. Gezellig. Dinsdag waren ook Tooske en Bink (zie een eerdere oproeplog)  naar ons gekomen en het is de bedoeling dat ze vaste bewoners van onze opvang worden. Ben met hun grotendeels van de middag aan het spelen geweest. Natuurlijk hebben de andere konijntjes ook de nodige aandacht gehad. Vooral Bram, want hij zat toch in zo'n klein hokje. Inmiddels gelukkig niet meer, aangezien er weer een nieuwe toevoer van 4 hokken is geweest. Frank heeft ze weer in elkaar gezet en nu zitten bijna alle konijntjes er heerlijk ruim bij.

De mannen hebben heel hard gewerkt aan onze eigen ingang. Super he! Wat een verschil met eerst. De koker die je zit is voor de afvoer van warmte. Dus die laten we lekker zitten. Altijd handig voor in de zomer.

Dscf4112_2

Inmiddels zijn al 6 hokken klaar. Je ziet echt dat de konijntjes heen en weer rennen en soms zelfs binkies maken in de hokken.

Dscf4111

De rest zit in losse hokken en nog 2 konijntjes in traliehokken.

Dscf4113

Hier is Tooske. Haar baasje had gistermiddag haar speelgoed gebracht.

Dscf4115

Tooske en Bink. Moe van het spelen en rennen de hele dag in de opvang.

Dscf4143

t Was een lange dag geweest waarin veel gedaan is. Tijd om naar huis te gaan, maar niet voordat alle konijntjes nog even een knuffel hebben gehad.

Dscf4141

En tot slot. Onze ingang vanaf de buitenkant :-)

Dscf4146

Voor iedereen die ons weer kei geholpen heeft: Ontzettend bedankt!!!!!!!!!!!!!!

7 opmerkingen: